Wie ben ik?

 
   
 

Mijn naam is Jennifer Adler. Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2010 als bekkenfysiotherapeut. Daarnaast ben ik moeder van 4 heerlijke kinderen (2 van eigen maak en 2 in de bonus gekregen) en vind ik het heerlijk om te bewegen door middel van dansen en sporten.Jennifer 2014

Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk “Karlica bekkentherapie” om mensen beter en persoonlijker te kunnen begeleiden.

Ik ben een enthousiaste, gedreven bezige bij, die kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Altijd op zoek naar verdieping en verbetering van fysiotherapie, (zwangerschaps-) lessen en mijzelf. Ik heb een positief kritische houding waarbij ik het beste probeer te combineren van kennis en praktijk, en waarbij ik de menselijkheid niet uit het oog verlies. Ik bezit de capaciteit om de mensen om me heen, collega’s en patiënten, te stimuleren en om zo tot een beter resultaat te komen.

Jarenlang heb ik in loondienst gewerkt, maar in 2011 heb ik mijn droom waargemaakt om voor mezelf te beginnen. Met 2 dagdelen ben ik begonnen en ondertussen is mijn bedrijf uitgegroeid naar een (soms meer dan) fulltime lopende praktijk voor bekkenklachten en zwangerschapsbegeleiding.

Naast dat ik op diverse locaties te vinden ben voor individuele behandelingen, geef ik ook 2 keer per week zwangerschapsgymnastiek, en ben ik hoofdredacteur van ons vakblad binnen de bekkenfysiotherapie, het NVFB-bulletin.

Omdat ik mijn klanten van alle kanten wil kunnen adviseren heb ik in 2019 mijn opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur afgerond.

 Opleiding

2019 Orthomoleculair voedingsadviseur, Ortho Health Foundation te Hoofddorp
2018 Triggerpoint Reset Methode, Opleiding Tim van Orsouw te Zeist Certificaat
2018 Pijn bij Kanker, RGF Maassluis Certificaat
2017 EHBO met homeopathie, Praktijk Panakeia te Zoetermeer Certificaat
2012 Dorn therapie en Breuss massage; Instituut voor complementaire zorgopleidingen te België Certificaat
2012 Kinderbekkenfysiotherapie; SOMT te Amersfoort Diploma
2010 Bekkenfysiotherapie; SOMT te Amersfoort Diploma
1999 Fysiotherapie; Hogeschool te Leiden Diploma

 
 
logo karlica 02

 

   KVK 1234567890

   Telefoon 06 14320807

 

        Home >       < Disclaimer

Wie ben ik >       Wat is BRM

      Contact >       

    Privacy >

   Volg ons op  facebook linkedin
   
   
 

 

Cookies